18.8 C
Lloret de Mar
Acte de presentació del segon Pride Costa Brava

La segona edició del Pride Costa Brava serà l’Abanico’s Weekend, amb la presència destacada de Locomia

Ho organitzen de manera conjunta l’associació Plurals i l’Ajuntament de Lloret, amb l’objectiu de reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI.

Acte de presentació del segon Pride Costa Brava

Darreres Notícies

Abanico’s Weekend és el lema de la segona edició del Pride Costa Brava, que comptarà amb la presència destacada del grup Locomia. L’agrupació, que va ser molt popular en la dècada dels 80, serà un dels atractius dels concerts que es duran a terme en aquest esdeveniment. Ho organitzen de manera conjunta l’associació Plurals i l’Ajuntament de Lloret, amb l’objectiu de reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI.

A banda dels Locomia, també s’hi esperen altres artistes i grups destacats. El dia 7 de juliol, actuaran Joanne, Imperio Reina, OBK i Malbert DJ. Pel dia 8, serà el torn de Malena Gracia, Locomia, l’Orquestra Maribel i Rocio Saiz. A banda d’aquests concerts, també es faran altres activitats, proposades per empreses del sector privat que han volgut col·laborar amb la celebració, tal com ha explicat Ivan Soriano, president de Plurals.

“Hem ampliat molt el programa d’activitats, amb dues nits de concerts i establiments col·laboradors”

Ivan Soriano

L’alcalde de Lloret, Albert Robert, convida a tothom a participar-hi i destaca que és un festival molt important per Lloret, amb un cartell que qualifica d’espectacular.

“es va iniciar per reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI i aquesta segona edició tindrà un cartell espectacular”

Albert Robert

En el mateix sentit, la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, assenyala que és un esdeveniment que va agafant força i que ajuda a posicionar Lloret com un referent en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI.

“Permet posicionar Lloret com un referent en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI”

Jennifer Pérez

Una de les novetats d’enguany és que tots aquells establiments que ho vulguin, poden demanar un distintiu de col·laboradors del Pride Costa Brava. Han d’enviar un correu a [email protected] i rebran tota la informació.

spot_img

El + Vist