20.6 C
Lloret de Mar
Lloretrail 2020

La segona Lloretrail es farà l’11 d’abril i ja s’han obert inscripcions

La cursa de muntanya, de 5 o 13 quilòmetres, l'organitza La Sansi amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret i la Diputació de Girona.

Lloretrail 2020

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

La segona edició de la Lloretrail ja té data: l’11 d’abril. Sempre i quan, és clar, la situació de pandèmia ho permeti. La cursa l’organitza La Sansi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret i de la Diputació de Girona.

Les inscripcions estan obertes des d’aquest dimecres a la tarda i la previsió és arribar al miler de participants. El recorregut serà semblant al de l’any passat i tornarà a haver-hi dues distàncies: una de 5 quilòmetres apta per a tothom i una de 13 en què cal una preparació prèvia, segons el president de La Sansi, José Luís Blanco.

“La cursa de 5 quilòmetres és assequible per a tots els nivells i la de 13 quilòmetres sí que és més exigent”

José Luís Blanco

Els participants s’endinsaran per una petita ruta interurbana i després continuaran fent les primeres pujades i baixades per un recorregut per diferents muntanyes emblemàtiques de Lloret. Un traçat tècnic amb algunes rampes de prop del 40%.

Recordem que l’any passat es va haver de posposar en dues ocasions per la situació de pandèmia i finalment es va poder celebrar al setembre. Ara serà una de les poques curses que s’hauran organitzat dues vegades en plena pandèmia. Això sí, amb totes les mesures de seguretat anticovid necessàries, com la sortida esglaonada de quatre en quatre.

La sortida esglaonada de la Lloretrail 2020
La sortida esglaonada de la Lloretrail 2020

La Lloretrail és una cursa autoritzada per la Federació Catalana d’Atletisme i la Secretaria General de l’esport i Activitat Física.

Les inscripcions es poden fer a través del web de Lloretrail, a partir de 14 euros.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.