17.4 C
Lloret de Mar

‘La terapia del buen caminar’, d’Antoni Alcaide, es presenta a la biblioteca de Lloret

L'acte es farà avui dimecres, a les 19 hores, i l'autor exposarà els beneficis que aporta caminar bé, tant en la salut física com mental.

Caminar (El País)
Caminar (El País)

Darreres Notícies

La terapia del buen caminar. Així es titula el llibre que es presenta aquesta tarda a la Biblioteca. L’autor és el psicoterapeuta i terapeuta analític-corporal Antoni Alcaide, que dona les directrius per recuperar un caminar saludable movent tot el cos.

servicios profesionales jimenez

En aquest llibre, Alcaide posa de manifest que el cos està dissenyat per caminar, però és una cosa que fem de manera tan mecànica que sovint oblidem la importància de fer-ho bé.

“El llibre parteix de la idea que el cos està dissenyat per caminar; és una cosa quotidiana i que tenim tan propera que de vegades oblidem com ho fem i arrosseguem els mals hàbits i les càrregues emocionals que influeixen en la nostra manera de moure’ns”

Antoni Alcaide

Una de les bones pràctiques a l’hora de caminar, segons Antoni Alcaide, és la marxa nòrdica, que a Lloret de Mar es practica molt.

“Sé que a Lloret hi ha bastanta gent que camina, sobretot utilitzant la marxa nòrdica, que és un dels elements que incorporo jo dins del bon caminar”

Antoni Alcaide

La presentació de La terapia del buen caminar es farà avui, a les set de la tarda, a la Biblioteca de Lloret.

spot_img

El + Vist