22.6 C
Lloret de Mar
La Trail Selva Marítima, en el seu pas per Lloret de Mar,

“La Trail Selva Marítima s’ha de fer almenys una vegada en la vida”

Aquest diumenge es disputa la prova entre Tossa, Lloret i Blanes, amb més de 400 participants i una nova distància d'11 km.

La Trail Selva Marítima, en el seu pas per Lloret de Mar,

Darreres Notícies

Aquest diumenge es disputa la Trail Selva Marítima, entre Tossa, Lloret i Blanes, amb més de 400 participants. Es tracta d’una cursa de muntanya, organitzada pels Fondistes de Blanes, que farà que els corredors gaudeixin d’unes vistes privilegiades de la Costa Brava, al mateix temps que fan esport per camins de ronda, cales i jardins botànics.

La principal novetat d’enguany és que s’incorpora una distància reduïda, d’11 quilòmetres, la meitat de la distància habitual. El nou recorregut, que serà més assequible per a tothom, començarà a Lloret i acabarà a Blanes, amb un desnivell positiu de 350 metres.

Pel que fa a la distància llarga, de 22 quilòmetres, començarà, com és habitual, a Tossa de Mar, passarà per Lloret i acabarà a Blanes. Una de les responsables de l’organització, Judit Cavero, explica que “ja és la desena edició i aquesta vegada hem incorporat una nova modalitat de cursa, d’11 quilòmetres, que surt des de Lloret”.

Els participants, al llarg del recorregut, passaran pel camí de ronda, diferents cales i també els Jardins de Pinya de Rosa i Marimurtra. Tot plegat, serà una gran experiència que, segons Judit Cavero, “la Trail Selva Marítima s’ha de fer almenys una vegada en la vida, perquè es passa pel camí de ronda, la Cala Morisca i també per dos jardins icònics com el Pinya de Rosa i el Marimurtra”.

La Trail Selva Marítima arriba aquest diumenge, 7 de maig. Les curses, en les dues distàncies, començaran a les 9h. Els tres primers de cada modalitat pujaran al podi i rebran un obsequi.

El preu de les inscripcions és de 24 euros per a la distància de 22 quilòmetres, i de 19 euros per a la de 19. A més, qui no estigui federat i no disposi d’una assegurança, haurà de pagar 2 euros més per tenir-la. D’altra banda, també s’ofereix un bus als participants per dur a terme el desplaçament entre les diferents poblacions, que tindrà un cost de 3 euros.

spot_img

El + Vist