20.1 C
Lloret de Mar
Maria Aurèlia Campmany

La vida i obra de Maria Aurèlia Campmany al Club Marina Casinet, a càrrec d’Agustí Pons

La xerrada està programada per avui divendres, a les 20 hores, a la seu del Casinet. L'entrada és oberta a tothom.

Maria Aurèlia Campmany

Darreres Notícies

Maria Aurèlia Campmany és la protagonista de la xerrada que ofereix aquest vespre el Club Marina Casinet. L’entitat ha convidat el periodista i escriptor Agustí Pons, que l’any 2000 va publicar la biografia de la reconeguda autora catalana.

Una biografia que es va revisar el 2018, amb motiu del centenari del naixement de Campmany, i s’hi van poder incloure nous aspectes que l’autor considera rellevants. Segons Agustí Pons, el més destacat de Maria Aurèlia Campmany, i del que parlarà aquest vespre, és el seu llegat material, de les obres que va deixar, i el seu llegat intangible, és a dir, la influència que va tenir en la construcció de la Catalunya actual.

Tot i ser de generacions diferents, Agustí Pons va tenir la sort de conèixer Maria Aurèlia Campmany, a qui, entre altres coses, va fer de xofer.

Agustí Pons el 2018 (El Punt Avui)

Va ser una relació de mestra i deixeble. I és que, segons Agustí Pons, a banda d’escriptora, Maria Aurèlia Campmany va ser activista cultural i una ferma defensora de la lluita feminista i antifranquista i, tot plegat, la convertia en un referent per al jovent de l’època.

La xerrada sobre Maria Aurèlia Campmany, a càrrec d’Agustí Pons, es farà avui divendres, a les vuit del vespre, a la seu social del Club Marina Casinet. Com sempre, l’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist