15.6 C
Lloret de Mar
Efectius de Protecció Civil

La vila celebrarà el Dia de la Protecció Civil el proper dissabte

Efectius de Protecció Civil

Darreres Notícies

Lloret commemora aquest dissabte al Dia de la Protecció Civil. Com cada any, exposarà tot el material i vehicles que fan servir els voluntaris. Estaran ubicats a la plaça de la Vila el proper 29 de març, en què a l’Ajuntament es faran els actes institucionals de la jornada, com l’entrega de diplomes i reconeixements als membres de l’associació de voluntaris.

El cap del departament, Felip Carbonell, argumenta que “la diada ve a ser el patró, no tenim un sant dedicat a la Protecció Civil, però sí el dia mundial, que va ser el passat 1 de març, per motius d’agenda el celebrem el 29 de març”. A més d’assistir en situacions d’emergència, els voluntaris de Protecció Civil donen suport a la policia local en temes de trànsit i en garantir la seguretat de les persones en grans esdeveniments.

Ara que l’associació fa deu anys, és moment de fer balanç. Segons el seu president, Marc Roman, és del tot satisfactori per l’evolució que han fet. “Al principi èrem uns amics que ajudàvem en Felip, de mica en mica, ens vam constituir, vam rebre formació… Les hem vist de tot tipus, com inundacions, nevades, incendis, recerca de persones… Creiem que fem una feina prou bona”.

L’associació de voluntaris de Protecció Civil compta amb una vintena de membres en actiu i 10 més en reserva. La majoria ho són moguts per la voluntat d’ajudar els altres, de col·laborar i donar servei de la ciutadania.

Seran tots plegats aquest dissabte, 29 de març, a la plaça de la Vila per a celebrar el Dia de la Protecció Civil.

spot_img

El + Vist