9.4 C
Lloret de Mar

La Volta Solidària a Catalunya arriba aquesta tarda a Lloret de Mar

El repte és de Marcos Bajo, un esportista que pateix una malaltia minoritària i una discapacitat visual. El seu objectiu és fer un recorregut en 19 dies per tot Catalunya.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

La Volta Solidària a Catalunya arriba aquesta tarda a Lloret. Es tracta d’una iniciativa que vol donar difusió a les malalties rares i minoritàries i, de retruc, recaptar fons per a la investigació. Unes patologies que afecten més de 300.000 persones o, dit d’una altra manera, 5 de cada 10.000 habitants.

El repte és de Marcos Bajo, un esportista que pateix una malaltia minoritària i una discapacitat visual. El seu objectiu és fer un recorregut en 19 dies per tot Catalunya, de gairebé 1.000 quilòmetres, passant per 100 poblacions i unint les capitals de comarca del país. El traçat discorre per municipis com Mataró, Girona, Banyoles, Tarragona i Barcelona, entre altres.

Marcos Bajo demana que als afectats per les malalties rares se’ls tracti com a persones normals, ja que recorda que són persones normals. La caravana té un punt d’informació i ven marxandatge solidari i recull donatius.

Marcos Bajo va començar la ruta ahir a Barcelona i, després de recórrer Catalunya, té previst acabar altre cop a Barcelona el dia 16 de maig. Assegura que sense tota la gent que l’acompanya el repte seria impossible.

A Lloret, on arribarà avui cap a dos quarts de cinc de la tarda, el rebrà una veïna afectada de la síndrome de rett.

spot_img

El + Vist