30.9 C
Lloret de Mar
Nou vehicle

L’ADF adquireix un nou vehicle amb un dipòsit de 500 litres

L’ADF compta amb un camió que té capacitat per a 2.000 litres que és massa gros per moure’s per alguns camins del bosc. L’any passat van comprar un Tot Terreny, però no n’hi havia prou.

Nou vehicle

Darreres Notícies

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha adquirit un nou vehicle que ha equipat amb un dipòsit de 500 litres i una bomba a pressió, que gràcies a una llança especial regalada per l’Associació de Veïns de Fenals permet dispersar aigua durant mitja hora.

El president de l’entitat, Jordi Martínez, ha explicat que l’ADF compta amb un camió que té capacitat per a 2.000 litres d’aigua que és massa gros per moure’s per alguns camins del bosc. L’any passat van comprar un Tot Terreny, però no n’hi havia prou i l’adquisició d’un Land Rover que han adaptat a les seves necessitats els facilitarà molt la feina a l’estiu. Jordi Martínez ha volgut agrair l’ajuda de la família de Can Guidet, que ja han entregat el vehicle, tot i que l’ADF encara no té els diners per pagar-lo.

L’ADF té dues missions: prevenció i extinció d’incendis. Ara mateix, l’entitat compta amb una vintena de voluntaris, dotze dels quals tenen el Carnet Groc, que els permet actuar en cas d’incendi forestal.

Jordi Martínez ha fet una crida als veïns perquè col•laborin amb l’entitat amb un donatiu econòmic que poden fer a Caixa Bank del carrer Sant Pere.

spot_img

El + Vist