22.6 C
Lloret de Mar

L’ADF titlla d’incivisme llançar productes tòxics al bosc i recorda que la deixalleria és gratuïta

L'Agrupació de Defensa Forestal denuncia que es llancin productes com les 40 plaques d'amiant que van trobar dissabte passat al bosc de Lloret.

Un vehicle de l'ADF a la inspecció rutinària de dissabte passat
Un vehicle de l'ADF a la inspecció rutinària de dissabte passat

Darreres Notícies

L’ADF de la Selva marítima denuncia que hi hagi persones que facin abocament de productes tòxics al bosc. Arran de la quarantena de plaques d’amiant que van trobar el cap de setmana passat, el coordinador comarcal i cap operatiu de l’ADF a Lloret, Enric Martínez, qualifica aquestes persones d’altament incíviques.

El representant de l’Agrupació de Defensa Forestal apunta que portar aquests materials a la deixalleria és gratuït. En aquest sentit, opina que potser caldria fer una campanya de difusió des de l’Ajuntament, perquè quan hi ha abocaments il·legals qui s’ha de fer càrrec de la retirada és el Consistori. Unes actuacions que tenen costos elevats.

Les plaques d’amiant trobades dissabte passat (ADF)

Recordem que dissabte passat, en una inspecció de control ordinària, l’ADF va trobar prop de 40 plaques d’amiant tallades i abandonades en una zona boscosa de Lloret. Immediatament ho va comunicar a l’Ajuntament, que per fer-ne la retirada haurà de contractar serveis especials, ja que tal com ha explicat Enric Martínez el fibrociment d’amiant, conegut popularment com a «uralita» per la marca que li donava nom, és un producte altament tòxic.

spot_img

El + Vist