25 C
Blanes
Premiats del Lloret Negre literari del 2023

Laia Vilaseca, Ana Isabel Fernández i Esteban Navarro, premiats al Lloret Negre

El certamen literari s’ha celebrat aquest cap de setmana amb la presència destacada de personalitats com Cristina Higueras o el reconeixement a l’escriptor Jordi Sierra i Fabra.

Premiats del Lloret Negre literari del 2023

Darreres Notícies

Laia Vilaseca, amb ‘Quan la neu es fon’, en català, i Esteban Navarro (‘La cuarta memoria’) i Ana Isabel Fernandez (‘El canto del grajo) en castellà són els premis més destacats del festival Lloret Negre dins la categoria de novel·la.

Els altres premis atorgats han estat: millor relat inèdit en categoria d’adult per a ‘No és or tot el que llueix’ de Judit Oliva i en categoria juvenil ‘¿No ves que seremos los siguientes?, de Monica Oriola.

circo de las estrellas

El certamen s’ha celebrat aquest cap de setmana a la vila amb la presència destacada de personalitats com Cristina Higueras o el reconeixement a l’escriptor Jordi Sierra i Fabra.

Jordi Sierra i Fabra, amb Angelique Pfitzner

Angelique Pfitzner, impulsora del festival, explica que Lloret Negre es consolida any rere any a la vila. Després del lliurament de premis, acompanyat de tertúlies i presentacions, el públic ja espera l’edició de cinema. Serà a finals de novembre, amb el lliurament dels guardons Dafne els quals assoliran la primera edició.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist