14.9 C
Lloret de Mar
Plaça on es va fer la trobada

L’Ajuntament argumenta el canvi d’ubicació dels cotxes clàssics

Plaça on es va fer la trobada

Darreres Notícies

L’Ajuntament argumenta que ha canviat d’ubicació de manera temporal la trobada de vehicles clàssics perquè la plaça Pere Torrent està ocupada per activitats que poden dinamitzar la zona durant tres mesos.

En aquest sentit, el regidor de Via Pública, Jordi Orobitg, lamenta les crítiques del president de l’associació de vehicles clàssics, Ramon Ramos, i està convençut que la nova localització, a la plaça de sorra de davant de la discoteca Revolution tindrà més èxit per a la propera trobada.

Orobitg, que ha explicat que l’Ajuntament no cobra cap taxa als vehicles clàssics per ocupar la via pública, recorda que aquest canvi d’ubicació és només per tres mesos, de manera que afecta tres trobades; mentre que la pista de gel sintètic i l’exhibició de cotxes Ferrari i Lamborghini estaran muntades durant noranta dies.

Orobitg respon així a les crítiques de Ramon Ramos, ahir a la ràdio, en què lamentava que molts participants no es van assabentar del canvi de lloc i això va fer que només fossin sis cotxes. A més, Ramos també creu que la nova ubicació els deixa aïllats del públic.

spot_img

El + Vist