7.7 C
Lloret de Mar
Entrada a l'hospital sociosanitari

L’Ajuntament celebra que ja torni a funcionar l’ascensor de l’hospital sociosanitari

El regidor de Benestar i Família creu que la gestió ha estat dolenta perquè l'aparell ha estat espatllat 6 mesos i veu bé que la Corporació estudiï si sancionar l'empresa encarregada de la reparació per incomplir terminis.

Entrada a l'hospital sociosanitari

Darreres Notícies

L’Ajuntament està satisfet que l’hospital sociosanitari torni a tenir l’ascensor en funcionament, després de sis mesos espatllat. Recordem que des del 23 de setembre hi havia usuaris de la tercera planta que no havien sortit al carrer per culpa d’aquesta avaria.

En un inici, segons el contracte signat amb l’empresa encarreglada d’arreglar l’aparell, l’ascensor havia d’estar operatiu a partir de l’11 de gener; però en aquella data els treballs no havien ni començat, ja que es van iniciar a finals de gener. El regidor de Benestar i Família, Antonio Lorente, creu que s’ha fet una mala gestió de l’assumpte. Per aquest motiu, segons l’edil, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva estudia si aplica alguna sanció a l’empresa. L’Ajuntament ho veu amb bons ulls.

Recordem que les queixes dels usuaris i els seus familiars van arribar primer al Síndic del Ciutadà, Joaquim Teixidor, i ell les va fer arribar al Síndic de Greuges, que a finals de febrer va decidir reobrir el cas. El regidor està convençut que l’actuació dels síndics i la pressió de l’Ajuntament han contribuït a tornar a tenir l’ascensor operatiu.

Des de la ràdio, ens hem posat en contacte amb la Corporació, però de moment declina fer declaracions al respecte.

spot_img

El + Vist