13.5 C
Blanes
Els operaris col·locant l'enllumenat al carrer Cervantes, aquest matí

L’Ajuntament comença a instal·lar l’enllumenat de Nadal

El regidor de Promoció Econòmica argumenta que volen fer-ho amb temps i la intenció és fer l'encesa el 24 de novembre.

Els operaris col·locant l'enllumenat al carrer Cervantes, aquest matí

Darreres Notícies

L’Ajuntament ja ha començat a instal·lar l’enllumenat de Nadal als carrers del municipi. Tot i així, la intenció és engegar-los a finals de novembre.

La instal·lació es fa més aviat que mai –ja que tot just estem acabant el mes de setembre–, perquè, segons el regidor de Promoció Econòmica, Nino Gómez, no volen haver de córrer a última hora com ha passat altres anys.

“Són poques les empreses que es dediquen als muntatges, són molts els municipis que necessiten aquestes empreses i el que hem intentat és estar davant d’altres, per tenir-ho abans i poder fer les comprovacions que tot funciona”

Nino Gómez
Un operari col·locant l'enllumenat al carrer Cervantes, aquest matí
Un operari col·locant l’enllumenat al carrer Cervantes, aquest matí

Pel que fa a l’enllumenat, el regidor explica que una de les primeres reunions que va fer després de prendre possessió del càrrec va ser, precisament, amb l’empresa concessionària i, entre altres coses, van decidir que hi haurà certes novetats, com “modificacions en els traçats i en les figures que pengen”. El regidor ha matisat, per exemple, que hi haurà canvis importants a l’avinguda Just Marlès i a la plaça Pere Torrent.

“La idea és cada any incrementar una mica el pressupost i fer que la il·luminació de Nadal lloretenca acabi sent un referent turístic més i que sigui un reclam perquè la gent vulgui, pugui i tingui ganes de veure la il·luminació penjada”

Nino Gómez

L’encesa de llums es preveu per al divendres 24 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist