26.2 C
Lloret de Mar
El departament de Promoció Econòmica, responsable de la contractació.

L’Ajuntament contracta 9 persones que han perdut la feina per culpa de la Covid o aturats de llarga durada

El programa “Treball i Formació Covid-19” està adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març del 2020.

El departament de Promoció Econòmica, responsable de la contractació.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha contractat nou persones per un període de nou mesos a través del programa “Treball i Formació Covid-19”. L’ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya i consisteix en projectes de millora de l’ocupabilitat dels treballadors.

Tres d’aquestes nou persones realitzaran tasques d’auxiliar administratiu als departaments de Promoció Econòmica, Igualtat i Habitatge. Dues més faran d’agents comunitaris al departament d’Educació i les quatre persones restants s’adscriuran als Serveis Municipals de Manteniment. Algunes ja han començat a treballar i la resta ho farà properament.

El programa “Treball i Formació Covid-19” està adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març del 2020, és a dir, des de l’inici de l’estat d’alarma pel coronavirus. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, afegeix que la voluntat és que “no se’ls faci tant llarg el parèntesi sense feina”. El programa també es destina a les que es troben en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, que no han rebut ajuts ni la prestació d’atur per desocupació o subsidi.

Es considera que aquests dos col·lectius són els que han estat més afectats per l’estat d’alarma i la crisi generada per la pandèmia.

spot_img

El + Vist