Dijous, 28 gener 2021
12.6 C
Lloret de Mar
El departament de Promoció Econòmica, responsable de la contractació.

L’Ajuntament contracta 9 persones que han perdut la feina per culpa de la Covid o aturats de llarga durada

El programa “Treball i Formació Covid-19” està adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març del 2020.

El departament de Promoció Econòmica, responsable de la contractació.

Darreres Notícies

Nou brot amb 9 casos positius de Covid a l’Hospital Sociosanitari de Lloret

A la resta de treballadors i usuaris també se'ls ha fet la PCR i han sortit negatives. El primer positiu es va detectar diumenge passat.

L’exalcalde Romà Codina dona suport a Junts per Catalunya i, en concret, a Maria Antònia Batlle

Codina remarca de Junts el seu horitzó nacional -la independència-, i el model de país i de gestió que proposa.

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

L’Ajuntament de Lloret ha contractat nou persones per un període de nou mesos a través del programa “Treball i Formació Covid-19”. L’ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya i consisteix en projectes de millora de l’ocupabilitat dels treballadors.

Tres d’aquestes nou persones realitzaran tasques d’auxiliar administratiu als departaments de Promoció Econòmica, Igualtat i Habitatge. Dues més faran d’agents comunitaris al departament d’Educació i les quatre persones restants s’adscriuran als Serveis Municipals de Manteniment. Algunes ja han començat a treballar i la resta ho farà properament.

El programa “Treball i Formació Covid-19” està adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març del 2020, és a dir, des de l’inici de l’estat d’alarma pel coronavirus. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, afegeix que la voluntat és que “no se’ls faci tant llarg el parèntesi sense feina”. El programa també es destina a les que es troben en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, que no han rebut ajuts ni la prestació d’atur per desocupació o subsidi.

Es considera que aquests dos col·lectius són els que han estat més afectats per l’estat d’alarma i la crisi generada per la pandèmia.

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament redactarà un pla d’actuació per reduir la bretxa digital en la gent gran

S'ha aprovat per unanimitat una moció del PSC que preveu la redacció d'aquest pla d'actuació i també que es treballi per aconseguir una xarxa wifi gratuïta a tot el municipi.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.