10.2 C
Lloret de Mar
Atenent un usuari, al SOM (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament crea un nou servei de suport a la integració laboral

El servei s’adreça, especialment, a persones en situació de vulnerabilitat. Són les que tenen una discapacitat reconeguda del 33% o més, els majors de 45 anys, les víctimes de violència de gènere i les famílies amb càrregues no compartides.

Atenent un usuari, al SOM (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Nou servei municipal de suport a la integració laboral. L’ha creat l’Ajuntament a través de la secció de Promoció Econòmica i el SOM (el Servei d’Ocupació Municipal), juntament amb la Fundación Adecco.

El servei s’adreça, especialment, a persones en situació de vulnerabilitat. Són les que tenen una discapacitat reconeguda del 33% o més, els majors de 45 anys, les víctimes de violència de gènere i les famílies amb càrregues no compartides.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que l’objectiu és millorar la seva ocupabilitat i facilitar el seu accés al mercat laboral.

“Se’ls presta un servei d’orientació, unes sessions d’acompanyament en la recerca de l’ocupació, en definitiva, estar per ells”

Jordi Orobitg

A més, el servei també s’adreça a les empreses, amb la voluntat de donar suport al desenvolupament i la implementació de les seves polítiques de Diversitat i inclusió sociolaboral i el Pla de Responsabilitat Social Corporativa.

“Sabem que hi ha empreses que tenen vocació de tenir una estratègia de responsabilitat social corporativa i se’ls fa un acompanyament sobre com han de definir aquestes estratègies”

Jordi Orobitg

En el marc d’aquest nou servei, el proper 18 de juny s’ha organitzat una conferència amb Pablo Pineda, la primera persona amb Síndrome de Down de tot Europa que ha acabat una carrera universitària. Pineda és diplomat en Magisteri i li queden poques assignatures per ser llicenciat en Psicopedagogia.

“Per encoratjar totes les persones en aquesta situació perquè donin el pas per formar-se i per insertar-se perquè ell és la prova que és possible afrontar aquests reptes”

Jordi Orobitg

La conferència es farà divendres 18 de juny a les 11 del matí al Teatre de Lloret.

Les persones o empreses que vulguin més informació sobre el nou servei de suport a la integració laboral poden contactar amb el SOM o bé omplir el formulari que trobaran a la secció de Promoció Econòmica del web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist