15.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament fa una crida a la participació en les eleccions generals del 26-J

Aquest diumenge estan cridades a les urnes 20.134 persones a Lloret de Mar.

Eleccions generals del desembre del 2015 a Lloret, a la Casa de la Cultura
Eleccions generals del desembre del 2015 a Lloret, a la Casa de la Cultura

Darreres Notícies

Es fa una crida a participar en les eleccions d’aquest diumenge a les Corts Generals. A Lloret estan cridades a votar 20.134 persones, que tindran a la seva disposició els quatre col·legis electorals, amb trenta meses repartides.

La regidora de Serveis Centrals, Lluïsa Baltrons, subratlla que “animem totes les persones cridades a votar que exerceixin aquest dret i participin de la convocatòria per decidir qui ens representarà al govern de Madrid”.

A quatre dies del 26-J, tot és a punt. Queden dos dies de campanya, dissabte és la jornada de reflexió i l’endemà diumenge, el dia dels comicis.

La jornada electoral començarà a les 9 hores, en què obriran els quatre col·legis, situats com és habitual a la Casa de la Cultura i a les escoles Pere Torrent, Esteve Carles i Pompeu Fabra.

Els horaris de la jornada de votació seran, com sempre, ininterromputs: des de les 9 a les 20 hores. Tant la participació com els resultats els sabrem a través del web de l’Ajuntament (www.lloret.cat) i ens en farem ressò a les xarxes socials de Nova Ràdio Lloret.

Amb aquesta convocatòria, els ciutadans hauran participat en una mica més d’un any en quatre eleccions diferents de caire municipal, autonòmic i estatal.

spot_img

El + Vist