10.4 C
Lloret de Mar
El departament de Benestar i Família

L’Ajuntament de Lloret admet l’acomiadament improcedent a una treballadora

Mònica Cunill (CiU): "no s'havia obert cap expedient, però se l'havia avisat verbalment que no feia bé la feina fins al punt de perjudicar el servei i usuaris".

El departament de Benestar i Família

Darreres Notícies

L’equip de govern de Lloret de Mar reconeix que ha acomiadat de forma improcedent una treballadora de l’Ajuntament. La regidora de Benestar i Família, Mònica Cunill (CiU) argumenta que “en els termes que marca la llei, és un acomiadament improcedent, però això no vol dir que no estigui justificat ni que no sigui coherent amb la situació” donada.

Mònica Cunill no ha volgut entrar en detall sobre el cas d’aquesta treballadora, però argumenta que van decidir acomiadar-la arran de l’informe fet per la direcció de Benestar i Família, amb el vistiplau de la resta del departament.”Sí que és cert que no s’havia obert cap expedient anteriorment, però se l’havia avisat verbalment que no feia bé la feina fins al punt que s’estava perjudicant el servei i els usuaris“.

La regidora qualifica de “tristque ICV-EUiA fagi fet públic el cas amb “finalitats polítiques”. Recordem que, segons aquest grup municipal de l’oposició, la treballadora acomiadada va estar set mesos treballant a Benestar i que, en tot aquest temps, no va rebre cap advertiment. Això sí, reconeix que existeix un informe desfavorable, que ha servit per fonamentar l’acomiadament.

spot_img

El + Vist