5 C
Lloret de Mar
L'entrega del guardó per part de MontPhoto (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament de Lloret, millor mecenes de la fotografia

El reconeixement li ha atorgat la Confederació Espanyola de Fotografia, a proposta de l'associació MontPhoto.

L'entrega del guardó per part de MontPhoto (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

L’Ajuntament de Lloret ha rebut el guardó de millor mecenes de la fotografia per part de la Confederació Espanyola de Fotografia. El reconeixement es va fer a través d’una gala virtual i l’entrega física del guardó l’ha fet l’associació MontPhoto, que és qui va proposar la candidatura de Lloret.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, està molt satisfet pel guardó rebut.

“Per nosaltres és un honor, significa que estem fent les coses molt bé i que MontPhoto cada cop està creixent més”

A més, en l’entrega del guardó, el regidor va anunciar que Lloret es presentarà per acollir l’entrega de premis de la Confederació Espanyola de Fotografia del 2022. Aquest any, la gala s’ha hagut de fer de manera telemàtica, per la crisi del coronavirus.

El president de MontPhoto, Josep Carreras, considera que cal reconèixer que l’Ajuntament de Lloret sempre ha apostat per MontPhoto.

De fet, Josep Carreras reconeix que sense la col·laboració del consistori el certamen no hauria crescut tant.

“Sense ells no hauríem pogut tirar endavant el concurs amb la versió actual, en què és internacional i hi participa gent de 65 països”

Josep Carreras

Per a Josep Carreras és una molt bona notícia que Lloret s’ofereixi per acollir la gala d’entrega de premis de la Confederació de l’any que ve, que s’espera poder fer de manera presencial. Això permetria portar al municipi els millors fotògrafs d’arreu de l’Estat.

Pel que fa a MontPhoto 2021, les inscripcions estan obertes ara mateix i, com a novetat, aquesta edició també comptarà amb una secció de vídeos.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.