21.3 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret, millor mecenes de la fotografia

El reconeixement li ha atorgat la Confederació Espanyola de Fotografia, a proposta de l'associació MontPhoto.

L'entrega del guardó per part de MontPhoto (Ajuntament de Lloret de Mar)
L'entrega del guardó per part de MontPhoto (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha rebut el guardó de millor mecenes de la fotografia per part de la Confederació Espanyola de Fotografia. El reconeixement es va fer a través d’una gala virtual i l’entrega física del guardó l’ha fet l’associació MontPhoto, que és qui va proposar la candidatura de Lloret.

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, està molt satisfet pel guardó rebut.

“Per nosaltres és un honor, significa que estem fent les coses molt bé i que MontPhoto cada cop està creixent més”

A més, en l’entrega del guardó, el regidor va anunciar que Lloret es presentarà per acollir l’entrega de premis de la Confederació Espanyola de Fotografia del 2022. Aquest any, la gala s’ha hagut de fer de manera telemàtica, per la crisi del coronavirus.

El president de MontPhoto, Josep Carreras, considera que cal reconèixer que l’Ajuntament de Lloret sempre ha apostat per MontPhoto.

De fet, Josep Carreras reconeix que sense la col·laboració del consistori el certamen no hauria crescut tant.

“Sense ells no hauríem pogut tirar endavant el concurs amb la versió actual, en què és internacional i hi participa gent de 65 països”

Josep Carreras

Per a Josep Carreras és una molt bona notícia que Lloret s’ofereixi per acollir la gala d’entrega de premis de la Confederació de l’any que ve, que s’espera poder fer de manera presencial. Això permetria portar al municipi els millors fotògrafs d’arreu de l’Estat.

Pel que fa a MontPhoto 2021, les inscripcions estan obertes ara mateix i, com a novetat, aquesta edició també comptarà amb una secció de vídeos.

spot_img

El + Vist