17.2 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament es planteja repetir la visita guiada nocturna al cementiri

Una setantena de veïns van assistir a la visita guiada nocturna que l’Ajuntamnet va oferir dissabte passat al cementiri de Lloret. El públic era tan de Lloret, com de proximitat. La xifra satisfà molt el Consistori, que s’està plantejant repetir la iniciativa a finals d’estiu. El regidor de Cultura, Arseni Frigola, explica que la bellesa […]

Visita guiada nocturna al cementiri
Visita guiada nocturna al cementiri

Darreres Notícies

Una setantena de veïns van assistir a la visita guiada nocturna que l’Ajuntamnet va oferir dissabte passat al cementiri de Lloret. El públic era tan de Lloret, com de proximitat. La xifra satisfà molt el Consistori, que s’està plantejant repetir la iniciativa a finals d’estiu.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Cultura, Arseni Frigola, explica que la bellesa dels elements del cementiri modernista i les explicacions que va fer la guia, juntament amb el fet que fos de nit i que la visita s’acompanyés de música en directe, van fer que tothom sortís molt content.

La visita es va organitzar dins d’una iniciativa europea per donar a conèixer els cementiris del continent i es va complementar amb visites estàndard a la tarda.

spot_img

El + Vist