17.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament impulsa les Tardes Rainbow, un espai de trobada per al col·lectiu LGTBIQ+

Amb la col·laboració d'Orri&Soriano Asociadas, s'ha fet una prova pilot en què s'han compartit experiències i s'han fet sessions informatives i d'assessorament.

L'última sessió de les Tardes Rainbow (Ajuntament de Lloret de Mar)
L'última sessió de les Tardes Rainbow (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Neixen a Lloret les anomenades Tardes Rainbow. És un espai de trobada per a persones del col·lectiu LGTBIQ+ on, a banda de compartir experiències, es fan sessions informatives i d’assessorament sobre tot allò vinculat a la diversitat afectivosexual i de gènere.

servicios profesionales jimenez

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, assenyala que volien ampliar la defensa del col·lectiu LGTBIQ+ amb aquest espai de trobada. “Vam considerar que era necessari anar més enllà en la defensa del col·lectiu LGTBI, a part del servei d’assessorament que es presta des de la regidoria i de la reivindicació que fem amb els actes dels dies commemoratius”, ha apuntat.

 “Calia crear uns tallers on els participants poguessin expressar les seves inquietuds o buscar suport en altres persones que s’haguessin trobat en una situació similar”

Jennifer Pérez

La iniciativa la impulsa, precisament, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament, amb el suport d’Orri&Soriano Asociadas. Fins ara, les Tardes Rainbow han funcionat com a prova pilot, amb dos grups, un per a adults i l’altre per a joves. I s’han fet a Es Tint, on hi ha la nova seu de la regidoria.

Entre els participants també hi havia joves d’altres poblacions, com Blanes o Girona. Les valoracions de la prova pilot, segons la regidora, són molt positives i els participants ja tenen ganes de tornar-se a reunir passat l’estiu.

“Em van transmetre que havia sigut un encert i que si es tornava a fer repetirien”

Jennifer Pérez

Des de l’Ajuntament, per tant, s’està treballant amb la intenció de reprendre l’activitat a partir de la propera tardor. La idea inicial és que els dos grups (de joves i d’adults) es reuneixin quinzenalment entre el mes d’octubre i el mes d’abril al local d’Es Tint.

spot_img

El + Vist