15.4 C
Blanes
Els joves amb l'alcalde i la regidora

L’Ajuntament incorpora sis joves a través d’un programa ocupacional del SOC

Es tracta d'un programa ocupacional de contractació de persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a Garantia Juvenil, que treballaran sis mesos.

Els joves amb l'alcalde i la regidora

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ha incorporat sis joves a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El consistori s’ha acollit a un programa ocupacional de contractació de persones joves en pràctiques que estiguin inscrites a Garantia Juvenil i ha aconseguit sis contractes. La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, afirma que el programa és interessant perquè beneficia els lloretencs.

La majoria d’aquests nous treballadors són joves que acaben de sortir de l’àmbit formatiu. A través d’aquest programa ocupacional, se’ls permet adquirir i millorar aptituds i competències en la pràctica laboral. Se’ls ha seleccionat a través del SOC i l’Ajuntament de Lloret.

Els joves treballadors ja s’han incorporat a l’Ajuntament, on hi desenvoluparan diferents tasques al llarg de sis mesos, a jornada complerta. En concret, treballen als departaments de Promoció Econòmica, Serveis Econòmics, Serveis Jurídics, Cultura, Benestar i Família i Participació Ciutadana.

La dotació econòmica del projecte és de 66.000 euros, cofinançats per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i Fons Social Europeu 2014-2020.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist