14.8 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament ja ha publicat la nova oferta de cursos esportius municipals

La novetat d’aquest any és que primer, a partir del 3 de setembre, s’obrirà un termini d’inscripció per internet, amb un 80% de les places disponibles.

Cartell dels cursos
Cartell dels cursos

Darreres Notícies

Lloret de Mar presenta l’oferta dels cursos esportius municipals per a la temporada 2018-2019. De moment, ja s’han donat a conèixer les diferents activitats disponibles i les inscripcions s’obriran el 3 de setembre.

La novetat d’aquest any és que primer s’obrirà un termini d’inscripció per internet, amb un 80% de les places disponibles, mentre que després, a partir del 17 de setembre, s’obrirà un període per fer-ho de manera presencial, amb el 20% de les places restants. Per fer els tràmits en línia, el departament d’Esports ha habilitat quatre punts de suport, que seran els dos Puntets, el Casal Municipal de la Gent Gran i el centre cívic del Rieral. El regidor d’Esports, Joan Bernat, destacat que, amb aquesta iniciativa, pretenen “adaptar-se als nous temps”.

Pel que fa a l’oferta esportiva, segueix la mateixa línia de cada any, amb un ampli ventall de possibilitats per a totes les edats. En el fulletó informatiu dels cursos esportius municipals també es pot trobar tot el llistat dels clubs, associacions i entitats de la vila i la seva oferta.

spot_img

El + Vist