Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar
Façana de l'Ajuntament

L’Ajuntament de Lloret decreta el tancament cautelar de la discoteca St Trop

A l’establiment d’oci nocturn es va produir un greu agressió que va ocasionar la mort d’un jove italià de 22 anys.

Façana de l'Ajuntament

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha decretat el tancament cautelar de la discoteca St Trop amb fonament a la llei 11/2009. El tancament arriba després de que les investigacions dutes a terme per la Policia Local i diferents tècnics dels departaments de Serveis Jurídics, Protecció Civil i Activitats hagin detectat presumptes anomalies de caràcter greu en matèria de seguretat.

En paraules de l’Alcalde de Lloret, Jaume Dulsat: “Mossos d’Esquadra com a policia judicial duu a terme la investigació corresponent al procediment penal i l’Ajuntament de Lloret està treballant en la vesant administrativa. En aquest sentit, la Policia Local va realitzar una inspecció de l’establiment i s’ha aixecat la corresponent acta, duent-se a terme totes les comprovacions necessàries, entre elles la del compliment dels requeriments de seguretat. I afegeix “aquest matí ens hem reunit amb diferents tècnics municipals per avaluar el resultat de la investigació i s’ha pogut determinar que existeixen motius suficients que emparen el  tancament cautelar de l’establiment”.

Les deficiències detectades fan referència a la seguretat privada amb la que hauria de disposar l’establiment i també a documentació, en matèria de seguretat, amb la que necessàriament han de comptar els establiments de pública concurrència. En aquest sentit, Jaume Dulsat ha explicat que “cada any requerim als establiments d’oci nocturn que signin una declaració responsable sobre el compliment de tota la normativa d’aplicació. Hem comprovat que aquest establiment va manifestar que complia tots els requisits que estableix la llei cosa que ara hem pogut comprovar que presumptament no es així. Cal recordar que la llei 11/2009 preveu mesures com la que ha adoptat aquest Ajuntament, en supòsits d’alteració de l’ordre públic dins d’establiment de pública concurrència, com poden ser baralles, encara més en un supòsit amb les conseqüències del que ens ocupa”.

El tancament cautelar es mantindrà fins que l’establiment esmeni les anomalies detectades.

Per altra banda, l’Ajuntament de Lloret ha convocat avui un minut de silenci a la plaça de la Vila en el que s’ha recordat al jove italià mort, s’ha mostrat el suport a la família i s’ha condemnat públicament aquest acte de violència injustificada. Més de dos-centes persones hi ha participat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.