24.7 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament prepara un conveni per fer 30 pisos de protecció oficial al barri de Puigventós

Lloret de Mar ha vist créixer un 12% el nombre de persones registrades per poder accedir a un habitatge protegit.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret prepara un conveni que permetrà fer 30 pisos de protecció oficial ubicats a prop de l’institut Sant Quirze, en concret, a la pujada Puigventós. La voluntat és signar l’acord amb la coordinadora Cohabitat, a qui el consistori cedirà un solar de propietat municipal a canvi que s’hi construeixin una 30a d’habitatges.

Segons fonts municipals, s’edificarà un bloc que tindrà dues plantes i una superfície total de 900 metres quadrats, que inclourà pàrquings. El conveni ha de passar pel plenari d’aquest mes d’abril. La regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, explica que els pisos “seran per a gent jove i grans, en la mateixa línia que el conveni amb Incasol”.

Segons publica avui Diari de Girona, Lloret de Mar ha vist créixer un 12% el nombre de persones registrades per poder accedir a un habitatge protegit. En aquest cas, s’ha passat de 76 peticions a 85.

Precisament, l’Institut Català del Sòl (Incasol) va anunciar, el passat mes de febrer, que construirà 68 habitatges de protecció oficial al barri de Santa Clotilde. Es preveu que la nova promoció tingui un cost de 9 milions d’euros i que pugui estar acabada l’any 2026.

spot_img

El + Vist