22.9 C
Lloret de Mar
Passeig remodelat

L’Ajuntament preveu acabar les obres de remodelació del passeig aquest dissabte

D'aquesta manera, es compleix amb l'objectiu de tenir enllestides les obres per Setmana Santa. El pas es preveu obrir diumenge i, després de Setmana Santa, s'enllestiran quatre detalls.

Passeig remodelat

Darreres Notícies

Les obres del passeig Verdaguer i la rambla Romà Barnés han d’estar acabades demà dissabte. L’alcalde, Romà Codina, reconeix que falten alguns detalls, com l’enjardinament, però l’important és deixar la via oberta al públic i es preveu acabar els treballs després de Setmana Santa.

- Publicitat -

Codina ha explicat que van fer una reunió amb tots els veïns i empresaris afectats i que tothom va estar a favor que fos una rambla per a vianants. Tot i així, s’hi podrà circular per fer càrrega i descàrrega en un horari més ampli que als carrers Sant Pere i de la Vila. Els 110 aparcaments de moto que hi havia en aquesta zona s’han traspassat al passeig marítim, sacrificant cinc places de zona blava.

D’aquesta manera, el passeig Verdaguer quedarà més ampli i, segons l’alcalde, serà més agradable per als vianants. Pel que fa al tram de la Rambla Romà Barnés caldrà estudiar com se soluciona l’entrada de vehicles, ja que hi ha molts aparcaments privats.

La idea de l’Ajuntament és poder obrir el pas al públic demà passat, Diumenge de Rams.

spot_img

El + Vist