22.6 C
Lloret de Mar
Un dels arbres talats

L’Ajuntament tala una vintena d’arbres al Rieral per seguretat

Quan acabin les tasques d'arranjament de les voreres, la intenció és tornar a plantar nous arbres en aquesta mateixa zona.

Un dels arbres talats

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha talat una vintena d’arbres de l’avinguda de Vidreres, a l’alçada del Rieral, per motius de seguretat. Durant els treballs d’arranjaments de les voreres es va detectar que eren plantacions inestables i es va decidir talar-los per evitar que poguessin provocar algun dany.

De fet, el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, explica que un d’aquests arbres va arribar a caure i va afectar un vehicle de la via pública.

“Es va detectar que les arrels d’aquests arbres no havien arrelat prou i això provocava que els arbres quedessin en una situació bastant inestable; de fet, un va acabar caient a la via pública i va afectar un vehicle”

Jordi Sais

Els tècnics municipals van fer una valoració de l’estat dels arbres i van decidir que la millor solució era retirar aquests arbres i, un cop hagin acabat els treballs d’arranjament de les voreres, se’n tornaran a plantar de nous.

“Un cop estiguin enllestits els treballs de retirada d’arbres i arranjament de voreres, es plantaran uns altres arbres a la mateixa zona”

Jordi Sais

Així doncs, un cop les voreres estiguin restaurades es col·locaran els nous arbres en aquesta zona.

spot_img

El + Vist