10.5 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament torna a programar el cicle Cinema d’Estiu, després de l’èxit de l’any passat

Cada dimecres de juliol i agost (22 hores) es projectarà una pel·lícula en un espai diferent a l'aire lliure. L'entrada serà gratuïta.

Una projecció a la plaça Esteve Fàbregas l'estiu del 2020 (Ajuntament de Lloret de Mar)
Una projecció a la plaça Esteve Fàbregas l'estiu del 2020 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Els dimecres d’estiu venen marcats per una cita amb el cinema a la fresca. L’Ajuntament torna a organitzar el cicle Cinema d’Estiu, que convertirà vuit espais oberts de Lloret en sales de cinema.

servicios profesionales jimenez

Aquesta serà la segona edició del cicle, després que l’estiu passat fos un èxit, segons el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, que destaca que s’escull un espai diferent cada setmana.

“Molt contents de poder-lo tornar a celebrar, perquè la resposta de l’any passat, tot i ser any de pandèmia, va ser molt bona”

Cristian Fernández

La primera projecció es farà dimecres 7 de juliol en una localització nova: el Jardí de la Pau.

Una escena de 'Mientras dure la guerra' (Sensacine)
Una escena de ‘Mientras dure la guerra’ (Sensacine)

Per això s’ha escollit la pel·lícula Mientras dure la guerra, d’Alejandro Amenábar.

“Una pel·lícula declarada antiguerra i explicada des del punt de vista republicà, sobre quan va esclatar el cop d’estat i va començar la Guerra Civil”

Cristian Fernández

Les altres pel·lícules programades al juliol són Le Mans 66, Dumbo i Puñales por la espalda, i per l’agost hi haurà Maléfica: Maestra del Mal, Joker, Jumanji: siguiente nivel i Adú. Les projeccions es faran tots els dimecres de juliol i agost, a les deu de la nit, i l’entrada serà gratuïta.

spot_img

El + Vist