13.7 C
Lloret de Mar
La plataforma de comerç digital amb què s'està treballant (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’Ajuntament treballa en la creació d’una plataforma de comerç digital per als establiments lloretencs

Al ple s'ha aprovat per unanimitat la proposta de Força Lloret, tot i que el govern ja ha avançat que fa uns mesos que treballa en aquesta línia.

La plataforma de comerç digital amb què s'està treballant (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

L’Ajuntament treballa en la creació d’una plataforma digital de comerç per als establiments lloretencs. Tots els grups veuen amb bons ulls la iniciativa per ajudar un sector molt afectats per la crisi del coronavirus.

El debat ha arribat al ple municipal a través d’una moció presentada per Força Lloret, que s’ha aprovat per unanimitat, tot i que l’equip de govern ha matisat que fa uns mesos que treballa en aquesta proposta, a través de l’empresa especialitzada Cliccat.

La regidora de comerç presentant la plataforma digital als comerciants (Ajuntament de Lloret de Mar)
La regidora de comerç presentant la plataforma digital als comerciants (Ajuntament de Lloret de Mar)

Segons exposa el text de la moció, aquesta plataforma contribuirà a promoure l’economia local i a donar visibilitat a la gran varietat econòmica i comercial amb què compta Lloret de Mar. Una plataforma que és més necessària que mai per donar un cop de mà, sobretot, al petit comerç, que és el que s’ha vist més afectat per les restriccions de la crisi del coronavirus.

Tots els grups han coincidit en la voluntat de mostrar una imatge d’unitat a l’hora d’ajudar el comerç local i la moció s’ha aprovat per unanimitat.

Així doncs, l’Ajuntament es compromet a crear i gestionar aquesta plataforma perquè els comerços locals puguin oferir-hi els seus productes i serveis. A més, assumirà totes les despeses de creació i manteniment de la plataforma, així com de les actualitzacions.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.