18.6 C
Lloret de Mar
Un dels cartells penjats a l'escola Pompeu Fabra

L’Ajuntament visita els centres escolars en aquest inici de curs marcat per les mesures anticovid

A data d'avui, no hi ha cap alumne de Lloret que hagi donat positiu en PCR.

Un dels cartells penjats a l'escola Pompeu Fabra

Darreres Notícies

Avui fa dues setmanes que els alumnes de Lloret de Mar han tornat a les classes. Ho han fet seguint estrictes protocols de seguretat per minimitzar el risc de contagi del coronavirus. Des del consistori s’ha volgut comprovar “in situ” com funciona el protocol que han posat en funcionament als centres escolars. Per això, el passat dilluns han començat un seguit de visites a les escoles. La previsió és passar per tots els indrets educatius de la vila durant els propers dies.

mesures escoles lloret de mar covid 19
Vinils adhesius de senyalització al terra a l’escola Esteve Carles

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, assenyala que de moment no hi ha cap positiu entre els alumnes de Lloret, però que serà “inevitable” al llarg del curs.

Entre les diferents mesures implantades, cal destacar que s’han establert torns d’entrada i sortida, així com els accessos marcats per a cada grup estable, perquè no hi hagi aglomeracions i evitar així que els estudiants d’un grup coincideixin amb un altre. A més, se segueixen les normes dictades pel departament de Salut com l’ús obligatori de la mascareta, el rentat de mans, el control de temperatura i la distància interpersonal.

desinfeccio escoles
Una de les zones de desinfecció de l’Institut-Escola de Lloret, a Fenals.

La primera visita es va fer el passat dilluns, a l’Institut Escola. La intenció és que durant la setmana que ve s’acabin de visitar totes les escoles, instituts i llars d’infants del municipi.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, a través de les seves xarxes socials, ha volgut destacar “la professionalitat de mestres, equip directiu i personal no docent”, així com “l’actitud dels estudiants” en aquest inici de curs.

escola esteve carles covid 19
Classe de l’Escola Esteve Carles, amb alumnes i mestra amb mascareta posada
spot_img

El + Vist