17.1 C
Lloret de Mar
Vehicle de l'ADF

L’Ajuntament vol arribar a un consens amb els veïns i l’ADF per protegir els vehicles de l’entitat

L'associació de veïns no vol que es faci un tancat per als cotxes perquè creu que l’estructura trencaria i eliminaria l’estètica i altres usos comuns de l’espai.

Vehicle de l'ADF

Darreres Notícies

L’Ajuntament manté obertes les converses amb l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i l’associació de veïns de la Rocagrossa per trobar la millor solució que garanteixi la seguretat dels vehicles de l’ADF.

La seu de l’entitat està ubicada en el centre cívic de la urbanització i, segons publica el diari de Girona, els veïns no volen que es faci un tancat per als cotxes perquè creuen que l’estructura trencaria i eliminaria l’estètica i altres usos comuns de l’espai. El regidor de Centres Cívics, Cristian Fernández, va proposar fer aquesta tanca, però veient la negativa del veïnat creu que cal seguir negociant per trobar una solució de consens.

Recordem que els agents de defensa forestal denuncien que han patit dos atacs vandàlics en tres mesos. El primer va ser al mes de setembre i el segon, la setmana passada. Per evitar nous atacs, després dels fets del setembre van instal·lar una càmera de seguretat. La mesura, però, no va funcionar i ara estudien com protegir els vehicles.

El coordinador comarcal de l’ADF, Enric Martínez, va aprofitar l’entrevista a la ràdio per criticar que l’aplicació de l’article 155 de la Constitució per part de l’Estat espanyol ha bloquejat la subvenció que rebien de la Generalitat i, per tant, ha dificultat molt les coses a l’entitat. En aquest sentit, va agrair l’ajuda dels ajuntaments de la Selva marítima. Cristian Fernández assegura que sempre tindran el consistori per ajudar-los, ja que fan una tasca molt rellevant i necessària. Recordem que l’ADF treballa de manera voluntària.

spot_img

El + Vist