24.8 C
Lloret de Mar
Llits de la zona per a pacients crítics amb coronavirus de l'Hospital de Blanes

L’alcalde anuncia que ja no es poden tenir dades concretes del nombre d’infectats a Lloret de Mar

A l’Hospital Comarcal de Blanes ahir van morir dues persones i ja són quatre les víctimes per coronavirus en aquest centre.

Llits de la zona per a pacients crítics amb coronavirus de l'Hospital de Blanes

Darreres Notícies

Ja no es poden tenir dades concretes de quants afectats per coronavirus hi ha a Lloret de Mar.

Ho ha anunciat l’alcalde, Jaume Dulsat, que explica que des de la regió sanitària han dit que els requeriments de serveis és tan elevat que només poden treballar amb dades globals de totes les comarques gironines.

Dulsat ha afegit que els únics casos que controlen són els casos clínics que són greus. L’alcalde ha matisat, per tant, que no es pren nota d’on són els afectats lleus que poden passar el confinament a casa, tot i que sí que es registren les dades, com diem, de tota la regió sanitària gironina.

Segons les últimes dades fetes públiques pel Departament de Salut, a les comarques gironines ahir dimecres van confirmar-se 171 casos nous i ja són un total de 877. A més, també ahir, van perdre la vida cinc persones i ja són 37 les víctimes mortals a la demarcació. En concret, a l’Hospital Comarcal de Blanes van morir dues persones i ja són quatre les víctimes per coronavirus en aquest centre.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist