14.1 C
Lloret de Mar

L’alcalde demana a la Generalitat més metges i més temps per atendre cada pacient

Aquestes i altres peticions van ser formulades en una carta, que Jaume Dulsat va enviar divendres passat, just després de la concentració de metges feta a Lloret de Mar. 

Darreres Notícies

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.


L’alcalde de Lloret ha demanat a la conselleria de Salut més metges per al territori i més temps per atendre cada pacient.

Aquestes i altres peticions, per un millor servei sanitari, han estat formulades en una carta, que Jaume Dulsat va enviar el passat divendres, just després de la concentració de metges feta a Lloret de Mar.

Concentració de divendres passat a la plaça de la Vila

La concentració va reunir més d’un centenar de persones, que van protestar -amb crits i pancartes- per les condicions amb què han de fer la feina els metges dels centres concertats, com és el cas dels dos ambulatoris de Lloret i de l’hospital comarcal de la Selva. Ho han explicat Jordi Pérez, metge de família del CAP del Rieral, Núria López, del sindicat Metges de Catalunya, i Susana Bello, també del sindicat Metges de Catalunya.

Els metges dels centres concertats reclamen les mateixes condicions que s’han pactat amb la sanitat pública. En aquest sentit han reclamat la intervenció de l’Ajuntament. A més de la carta enviada per l’alcalde, la concentració va comptar amb la presència dels membres del govern local i de part de l’oposició.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.