14.3 C
Blanes

L’alcalde demana a la Generalitat més metges i més temps per atendre cada pacient

Aquestes i altres peticions van ser formulades en una carta, que Jaume Dulsat va enviar divendres passat, just després de la concentració de metges feta a Lloret de Mar. 

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret ha demanat a la conselleria de Salut més metges per al territori i més temps per atendre cada pacient.

Aquestes i altres peticions, per un millor servei sanitari, han estat formulades en una carta, que Jaume Dulsat va enviar el passat divendres, just després de la concentració de metges feta a Lloret de Mar.

Concentració de divendres passat a la plaça de la Vila

La concentració va reunir més d’un centenar de persones, que van protestar -amb crits i pancartes- per les condicions amb què han de fer la feina els metges dels centres concertats, com és el cas dels dos ambulatoris de Lloret i de l’hospital comarcal de la Selva. Ho han explicat Jordi Pérez, metge de família del CAP del Rieral, Núria López, del sindicat Metges de Catalunya, i Susana Bello, també del sindicat Metges de Catalunya.

Els metges dels centres concertats reclamen les mateixes condicions que s’han pactat amb la sanitat pública. En aquest sentit han reclamat la intervenció de l’Ajuntament. A més de la carta enviada per l’alcalde, la concentració va comptar amb la presència dels membres del govern local i de part de l’oposició.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist