8.3 C
Lloret de Mar

L’altell de la llibreria Can Gallissà acull l’espectacle ‘La Gent’, dins l’Espai Off

Serà aquest divendres, a partir de les nou de la nit, i el preu de l'entrada és de vuit euros.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

Aquest divendres torna a haver-hi sessió d’Espai Off, en aquesta ocasió, i per primera vegada, a l’altell de la llibreria Can Gallissà. L’espectacle escollit es titula La Gent, una obra de la companyia valenciana Pérez&Disla, que parla de la situació actual de tensió social que porta a la reflexió i empeny a la gent a buscar el seu espai en estructures cíviques, en col•lectius que li permeten expressar-se en públic i fer-se visible.

Ho ha explicat Juli Disla, que ha dit que es tracta d’un espectacle molt proper al públic. La Gent va ser finalista als Premis Max de fa dues edicions i va guanyar el premi a l’espectacle més original al Festival de Teatro de Artes de Calle de Valladolid. Per l’experiència que tenen i pel rerefons de l’obra, Juli Disla creu que agradarà, sobretot, a aquelles persones que estan ficades de manera activa en associacions.

L’espectacle es representarà aquest divendres a l’altell de la llibreria Can Gallissà, a partir de les nou de la nit. El preu de l’entrada és de vuit euros i es pot comprar al web del teatre, al Puntet o al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist