16.5 C
Lloret de Mar
La samarreta de la Diada

L’ANC de Lloret ven la samarreta de la Diada per un donatiu de 15 euros

L'entitat les repartirà aquest dissabte, en el carrer Josep Galceran, número 10. Tots aquells que la vulguin recollir, podran fer-ho al matí (d'11 a 14 hores) o a la tarda (de 18 a 21 hores).

La samarreta de la Diada

Darreres Notícies

L’Assemblea Nacional Catalana a Lloret ja ho té tot a punt per a celebrar la Diada, el pròxim 11 de setembre. A banda d’organitzar un autocar per a desplaçar-se a Barcelona, també reparteix samarretes, que es poden obtenir per un donatiu de 15 euros.

L’entitat les repartirà aquest dissabte, en el carrer Josep Galceran, número 10. Tots aquells que la vulguin recollir, podran fer-ho al matí, d’onze a dues, o a la tarda, de sis a nou, tal com ha detallat la portaveu de l’ANC a Lloret, Anna Maria Boix.

El donatiu de 15 euros va destinat a l’assemblea, per a les diferents despeses com, per exemple, les caixes de solidaritat o els actes que s’organitzen arreu del territori. És la principal font d’ingressos, a més de les quotes mensuals que paguen els socis, que són de 5 euros.

Aquest dissabte, a banda de recollir la samarreta, també es podrà fer la inscripció per al desplaçament a la manifestació de la Diada a Barcelona, que organitza l’ANC. El preu és de 10 euros. La sortida dels autocars serà a les dues de la tarda, el pròxim 11 de setembre.

Qui també organitza un desplaçament a Barcelona pel mateix dia és ERC de Lloret de Mar, que serà present a la manifestació. El president de la secció local, Albert Ferrández, explica que és una Diada especial en què cal demanar l’alliberament del que anomena “presos polítics” i defensar “la República”. De moment, s’han omplert els tres autocars que hi havia disponibles. Tot i això, des d’ERC treballen per intentar comptar amb un quart bus.

spot_img

El + Vist