5.7 C
Lloret de Mar
Anna Perianes

L’Anna Perianes no ha recuperat del tot l’olfacte, després de superar la Covid

"Tinc llacunes per estrès posttraumàtic, la situació va ser molt greu, la sensació era d’abandonament", exposa la lloretenca.

Anna Perianes

Darreres Notícies

La lloretenca Anna Perianes, fisioterapeuta de 33 anys, ha superat el coronavirus però encara té una petita seqüela. El va tenir a la primavera, i 10 mesos després encara no ha recuperat l’olfacte. Això li passa quan es lleva, de bon matí, durant una estona. Després recupera el sentit de l’olfacte. Ella mateixa ho ha explica, en el programa CUREM-NOS EN SALUT, de Nova Ràdio Lloret.

“A dia d’avui em trobo bé, als matins no tinc olfacte durant 10 minuts i després el recupero, em passa cada dia”

Anna Perianes

L’Anna Perianes va agafar la Covid-19 la primavera passada -en concret, el mes d’abril- juntament amb la seva mare, tia i avis de 90 anys a qui va cuidar cada dia.

La família va passar uns dies molt complicats perquè van patir el virus en l’inici de la pandèmia a Catalunya, quan la informació encara era escassa.

“Tinc llacunes per estrès posttraumàtic, la situació va ser molt greu, la sensació era d’abandonament”

Anna Perianes

A banda de tenir la Covid-19, l’Anna i la seva tia van haver de cuidar els avis a casa durant deu dies. Les autoritats sanitàries els deien que s’havien de quedar a casa perquè els hospitals estaven col·lapsats; al final, però, van haver de portar-los perquè el seu estat no millorava.

També va haver d’ingressar la tieta i, per sort, tots se’n van sortir bé. Llavors vam entrevistar l’Anna a la ràdio i el missatge era d’optimisme: de confiar en la medicina i seguir totes les mesures de seguretat. Quasi un any després, l’optimisme es manté. L’Anna n’extreu una bona llicó del 2020: “no sabia que era tan forta”.

Recupera l’entrevista sencera en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist