24.3 C
Lloret de Mar
L'Aplec de la Sardana del 2019, al paratge de Santa Cristina.

L’Aplec de la Sardana canvia de lloc i s’ubica a la plaça de la Vila

Aquest diumenge, a partir de les 10h, amb les cobles Ciutat de Girona, Principal del Llobregat, Flama Farners i Principal de la Bisbal.

L'Aplec de la Sardana del 2019, al paratge de Santa Cristina.

Darreres Notícies

Lloret de Mar es prepara per gaudir de l’Aplec de la Sardana, que enguany canvia de lloc. Deixa l’emplaçament habitual del paratge de Santa Cristina i s’ubica en un lloc ben cèntric: la plaça de la Vila.

A més, es complementa amb el concert de vigília, que serà un espectacle líric a càrrec de la cobla Ciutat de Girona, al Teatre de Lloret. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, explica que serà “un espectacle amb sarsuela, homenatge al mestre Antoni Mas i Bou i alguna sorpresa”. El concert començarà a les 8 del vespre i cal reservar l’entrada, que és gratuïta, al web del Teatre.

L’endemà diumenge arriba l’Aplec de la Sardana, amb les cobles Ciutat de Girona, Principal del Llobregat, Flama Farners i Principal de la Bisbal. El regidor destaca que “la novetat d’aquesta 55a edició és que es passa del paratge de Santa Cristina a la plaça de la Vila, per mostrar a les famílies aquesta tradició cultural”.

El 55è Aplec de la Sardana de Lloret de Mar comença a les 10 del matí, amb seu a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist