15.2 C
Lloret de Mar

‘Las expertas’ combinarà teatre, circ i dansa al teatre de Lloret aquest dissabte

L'espectacle compta amb la col·laboració de l'Associació de Dones l'Aurora. Es podrà veure aquest dissabte a les 21, al Teatre municipal. El preu de les entrades és de 12 euros.

Las Expertas
Las Expertas

Darreres Notícies

Una prova de selecció dirigida per un programa informàtic ferotge que va donant ordres i quatre dones disposades a donar-ho tot. D’aquesta manera es presenta la funció Las expertas, un espectacle de circ que arriba aquest dissabte a Lloret.

servicios profesionales jimenez

Les protagonistes van obeint fins que s’enfronten al programa corporatiu per dir “no”, trencant d’aquesta manera els estereotips establerts. Plegades, decideixen unir-se i fer art en moviment a través de diferents disciplines de circ. Es tracta d’una crítica a la situació laboral que han d’afrontar algunes dones, segons la directora de la funció, Ángeles Vázquez.

Hi participen 4 artistes: María Mateo, amb corda aèria i dansa; Sandra Carrasco, amb hula-hoops i equilibri amb objectes; Ana Esteban Tricas, amb vertical pulls; i Susana Dito, amb clown i cèrcols xinesos. Es troben sota la direcció de Juan Antonio Moreno i la mateixa Ángeles Vázquez, que formen la Companyia Albadulake, d’Extremadura, que sempre té present el circ i la dansa a les seves obres.

L’espectacle és aquest dissabte, 3 de novembre, a les 9 de la nit, al Teatre. El preu de les entrades és de 12 euros. És una activitat en col·laboració amb l’Associació de Dones l’Aurora. Al final de la funció hi haurà un col·loqui.

spot_img

El + Vist