22.8 C
Lloret de Mar
Sessió de Las Influencers, inspirada en la campanya 'Be a Lloretenc'

#lasinfluencers anuncien avui que es presenten a les eleccions municipals del 2019 a Lloret

Una de les propostes que treballen és declarar el divendres un dia festiu.

Sessió de Las Influencers, inspirada en la campanya 'Be a Lloretenc'

Darreres Notícies

El grup conegut a Lloret de Mar com #lasinfluencers ha decidit presentar-se a les eleccions municipals del 2019 i ha triat la data d’avui, 28 de desembre, per fer públic aquest anunci. De moment, tenen la llista mig enllestida i estan perfilant el programa electoral.

Les persones que integren aquesta candidatura tan fashion són les que vam poder admirar en la sessió de fotos inspirada en la campanya ‘Be a Lloretenc’. El portaveu és Xavi Orri, que ha explicat -en declaracions exclusives a Nova Ràdio Lloret- que “arran de l’èxit de la campanya, ens presentem a les eleccions, perquè hi havia 13 candidatures que era un número lleig i així sumem 14”.

De moment, la llista electoral de Las Influencers la formen Barbara Casanovas, Anna Relat, Amanda Con, Anna Maynau, Maria Orri, Isabel Salanova, Quim Llorens, Ivan Soriano i el mateix Xavi Orri. Ens avança una de les propostes que segurament portaran al programa electoral: “que el divendres sigui festiu perquè #lasinfluencers hem de ser a tots els saraos, necessitem tres dies de cap de setmana”.

Tot i que Xavi Orri es postula com a cap de llista, no descarta fer unes primàries si hi ha altres candidats per a #lasinfluencers. També afegeixen que compten amb el suport d’algú influent de Barcelona. Una persona coneguda en el món de l’espectacle, que és un fitxatge ‘estrella’, el nom de la qual encara no ha trascendit.

#lasinfluencers afirmen que són un grup independent que es postula com a llista electoral en una data assenyalada com és el 28 de desembre, diada dels Sants Innocents.

spot_img

El + Vist