10 C
Lloret de Mar
Les "Aurores", en recollir el guardó a la Festa de la Cultura

L’associació de dones l’Aurora valora el guardó Sa Gavina amb “satisfacció i una certa sorpresa”

Rosa Maria Roqué assenyala que és un reconeixement a la feina feta des del 2005.

Les "Aurores", en recollir el guardó a la Festa de la Cultura

Darreres Notícies

Amb satisfacció i certa sorpresa. D’aquesta manera han rebut el guardó Sa Gavina les membres de l’Associació de Dones l’Aurora. Es tracta de la màxima distinció en l’àmbit de les arts i les lletres de la vila, que es va lliurar en la Festa de la Cultura Lloretenca.

Una membre de l’Aurora, Rosa Maria Roqué, destaca que aquest premi els dona forces per continuar endavant amb la seva activitat cultural, la qual demana força hores de dedicació.

L’Aurora es va constituir com associació l’any 2005 i des de llavors treballa per fomentar la participació de les dones en tots els àmbits de la vida i aconseguir la igualtat entre homes i dones.

Al llarg de l’any, programa activitats culturals com, per exemple, els Dijous a l’Aurora, amb conferències de temàtiques d’interès per a les dones. Un altre dels eixos principals de la seva tasca és el Banc del Temps. A més, també col·labora amb altres entitats de la vila.

En especial, l’Aurora treballa activament durant dues jornades molt emblemàtiques de l’any. Una és el 8 de març, el Dia de la Dona. L’altre és el 25 de novembre, el Dia contra la violència masclista. L’actual junta de l’Aurora està formada per vuit dones: Rosa Maria Roqué, Conxa Alférez, Maite Rodríguez, Maria Galera, Anna De Castro, Silvia Castillo, Marina Nogué i Cesca Mas.

spot_img

El + Vist