9.4 C
Lloret de Mar

L’Aula Municipal de Teatre Infantil estrenarà ‘Quadres amb vida’ en el FITAG

Serà aquest diumenge a les 19 hores. L'obra, de creació pròpia, se centra en el que han viscut les darreres setmanes, des que va començar el confinament.

Un dels assajos del grup
Un dels assajos del grup

Darreres Notícies

Els alumnes de l’Aula Municipal de Teatre Infantil representaran aquest diumenge al Teatre de Lloret l’obra titulada Quadres amb vida. En concret són els alumnes de cinquè i sisè i ho faran en el marc del programa FITAG municipis.

Es tracta d’una obra creada per ells mateixos i que, tal com explica la professora, Mercè Maresma, està molt adaptada al que han viscut des que va començar el confinament.

Cartell de ‘Quadres amb vida’ creat per ells mateixos

Les classes presencials de teatre es van aturar al març, però el grup ha seguit molt actiu en tot moment i primer va fer classes a través de la plataforma virtual Zoom, mentre que quan va començar el desconfinament van començar a trobar-se mantenint totes les mesures necessàries. Unes setmanes que han deixat en el record un bon grapat d’anècdotes.

Un assaig per Zoom (Aula Municipal de Teatre)

Per fi aquest diumenge podran estrenar l’obra, amb els nervis normals abans d’una funció, però sobretot amb moltes ganes. I, evidentment, amb el necessari suport de les famílies, que segons Mercè Maresma han posat les coses molt fàcils malgrat l’excepcionalitat del moment.

La funció es farà aquest diumenge, a les set de la tarda, al Teatre de Lloret. Les entrades són gratuïtes, però com a mesura per la Covid-19 cal descarregar les invitacions a través del web del Teatre, amb un màxim de quatre localitats per persona.

spot_img

El + Vist