20.1 C
Lloret de Mar
Els professors i dues alumnes, als estudis de la ràdio

L’Aula Municipal de Teatre tanca la temporada amb ‘L’Estrany’ i ‘El malalt imaginari’

Els primers en actuar ho faran aquest dissabte a les nou de la nit amb 'L’Estrany'. Mentre que el segon grup farà la funció d’'El malalt imaginari' aquest diumenge, a les set de la tarda.

Els professors i dues alumnes, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Una adaptació de L’Estrany d’Albert Camus i la comèdia El malalt imaginari de Molière es podran veure aquest cap de setmana al teatre municipal. Els actors seran els alumnes de l’Aula Municipal de Teatre, que han estat preparant l’actuació durant tot el curs.

Els primers en actuar seran els alumnes de l’Albert Muntané, que ha fet una adaptació de la novel·la de Camus. Paco Moreno i Cristina Catalan han escollit una comèdia, un gènere molt diferent a les representacions que han fet a l’Aula els últims anys. A més, com és habitual, l’espectacle comptarà amb una coreografia.

 

Amb les dues actuacions, aquest dissabte a la nit i aquest diumenge a la tarda, es tanca el curs de l’aula de teatre per a adults. Unes classes que han permès als alumnes aprendre a posar-se a la pell d’un personatge i, sobretot, passar-s’ho d’allò més bé, com és el cas de la Montse Sala i la Laia Barberà, totes dues repetidores de l’aula.

 

Els dos grups barregen alumnes veterans amb novells. En total són una vintena i tots sortiran a l’escenari aquest cap de setmana. Els primers en actuar ho faran aquest dissabte a les nou de la nit amb L’Estrany. Mentre que el segon grup farà la funció d’El malalt imaginari aquest diumenge, a les set de la tarda.

spot_img

El + Vist