28.8 C
Lloret de Mar
Cartell dels Dijous de l'Aurora

L’Aurora convida l’astronoma Àngela Del Castillo per parlar de la dona en el món de la ciència i l’astronomia

La xerrada serà demà dijous, a les 19 hores, a la biblioteca. L'activitat, que s'inclou dins dels Dijous l'Aurora, compta amb la col·laboració de la Farmàcia del Rieral.

Cartell dels Dijous de l'Aurora

Darreres Notícies

Al llarg de la història, el paper de les dones sempre ha quedat en segon terme en tots els àmbits, però n’hi ha alguns on encara es fa més invisible. És el cas del món de la ciència i l’astronomia.

- Publicitat -

Àngela Del Castillo, amb el premi FAAE a la Divulgació Astronòmica

Per això l’associació de dones l’Aurora vol dedicar-li una sessió i ha convidat Àngela Del Castillo, que farà una xerrada demà al vespre. La ponent, que és directora de l’Escola de Ciències Cosmofísiques de Titaguas, a València, lamenta que fins fa ben poc la dona no tenia accés a la ciència.

Àngela Del Castillo farà un repàs del paper que ha tingut la dona en aquestes disciplines i farà un resum de la situació actual.

Des de l’Escola de Ciències Cosmofísiques treballen per fomentar que les dones es dediquin a la ciència a l’Estat espanyol.

Del Castillo, al llarg de la seva carrera, ha fet diverses publicacions relacionades amb el món científic i astronòmic i ha treballat en diverses institucions. El novembre passat, va rebre el primer premi FAAE a la Divulgació Astronòmica.

La seva xerrada serà demà dijous, a les set de la tarda, a la biblioteca. L’activitat, que s’inclou dins dels Dijous l’Aurora, compta amb la col·laboració de la Farmàcia del Rieral.

spot_img

El + Vist