18.8 C
Lloret de Mar
Les 'Aurores' en el tancament del 15è aniversari

L’Aurora lamenta que la seva feina segueixi sent necessària, però assegura que té piles per temps

L'entitat ha tancat la commemoració del seu 15è aniversari aquest dijous amb un concert de Cel&Tito Duo.

Les 'Aurores' en el tancament del 15è aniversari

Darreres Notícies

Libre de Nino Bravo, Boig per tu de Sau o Resistiré de Dúo Dinámico. Amb aquestes i altres cançons reconegudes, Cel&Tito Duo han animat la festa de tancament del 15è aniversari de l’Aurora.

Acte de tancament dels 15 anys de l'Aurora
Acte de tancament dels 15 anys de l’Aurora

L’entitat de dones fa una valoració molt bona de la seva evolució en aquest temps, en què han fet un bon grapat d’activitats. Maite Rodríguez, membre de l’Aurora, lamenta que la feina que fan segueixi sent molt necessària i assegura que tenen moltes idees i ganes d’impulsar nous projectes.

“Estem molt satisfetes, perquè hem anat creixent, implementant coses noves que s’han anat consolidant, però, al mateix temps, no hauria de ser necessària aquesta feina”

Maite Rodríguez

A banda d’organitzar activitats molt variades i col·laborar amb diverses entitats de la vila, sempre que ha fet falta l’Aurora ha sortit al carrer a denunciar la violència masclista, que s’ha incrementat molt arran del desconfinament. “Sembla que amb la sortida del confinament hi ha un repunt de violència i això ens hauria de fer pensar: ja no estem sense llibertat, sotmeses a casa, i en el moment que podem aixecar el cap els masclistes donen la patacada i assassinen a les dones”.

“Suposo que haurem d’estar lluitant aquest estiu, esperem que no, però suposo que sí”

Maite Rodríguez

Tot i que aquesta temporada han pogut organitzar poques activitats per la situació de pandèmia, sí que han pogut impulsar el Premi Aurora. La primera edició ha anat a parar a les mans de Neus Dalmau, que es mostra molt orgullosa d’aquest honor.

“M’omple d’orgull i m’honora moltíssim, perquè és una associació que admiro profundament, i són molt necessàries”

Neus Dalmau
Cel&Tito Duo, en el concert de l'Aurora
Cel&Tito Duo, en el concert de l’Aurora

També ha estat un honor per a Cel&Tito Duo haver pogut fer el concert de cloenda de la commemoració.

“Fan una feina molt bona per a les dones i, que ens hagin proposat aquest concert després de l’any que hem passat, ha estat un honor”

Cel&Tito

El concert, que s’ha fet a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre, ha comptat amb una cinquantena de persones de públic. Ara l’entitat farà un descans estival i tornarà a la tardor amb moltes noves propostes.

spot_img

El + Vist