8.3 C
Lloret de Mar

Xerrada sobre el paper de la dona a la història, aquest dijous

L’associació de dones l’Aurora vol saber quin paper ha tingut la dona al llarg de la història. Per això ha organitzat una xerrada demà al vespre amb la historiadora Cesca Mas, que farà un repàs per mostrar quina ha estat l’evolució en les diferents èpoques, des de la prehistòria fins a l’actualitat. Segons Cesca Mas, […]

Dibuix promocional de la xerrada
Dibuix promocional de la xerrada

Darreres Notícies

L’associació de dones l’Aurora vol saber quin paper ha tingut la dona al llarg de la història. Per això ha organitzat una xerrada demà al vespre amb la historiadora Cesca Mas, que farà un repàs per mostrar quina ha estat l’evolució en les diferents èpoques, des de la prehistòria fins a l’actualitat.

Segons Cesca Mas, les coses han canviat molt i, tot i que sembli una involució, la dona tenia un paper més important a la prehistòria que en èpoques posteriors, com l’edat mitjana.

En l’actualitat, hi ha molta diferència entre els països desenvolupats i els subdesenvolupats.

La xerrada, organitzada per l’Aurora, es titula “La dona com a protagonista de la història” i es farà demà dijous, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca, amb la historiadora Cesca Mas.

spot_img

El + Vist