23.1 C
Lloret de Mar
Una anterior diada de Samt Jordi

L’Aurora posarà parada a la Fira de Sant Jordi amb llibres escrits només per dones

Al llarg de la diada del 23 d'abril, comptarà amb la signatura de llibres de les autores Charo García, Maria Carme Galindo, Àngels Roura i Nadine Larque.

Una anterior diada de Samt Jordi

Darreres Notícies

L’Aurora participarà aquest diumenge en la Diada de Sant Jordi, en què posarà parada a la Fira del Llibre i la Rosa. A més de comptar amb autores que signaran les seves obres, l’entitat presenta una novetat: només vendrà llibres escrits per dones.

Maite Rodríguez, membre de l’associació de dones, explica que “volem donar visibilitat i volada en aquesta literatura, perquè la majoria dels llibres són encara escrits per homes”.

Les autores que hi haurà signant llibres -alguns, sobre violència de gènere– són de Lloret i rodalies. I totes elles han presentat les seves obres aquí amb l’Aurora. Els horaris de firma d’exemplars són:

9h Charo Barcia, amb “25 años de cautiverio”

11h Mari Carmen Martínez, “Realmares”

16h Àngels Roura, amb “Maite, vaig ser jo, podries ser tu”

17h Nadine Larqué, amb “Viaje al centro de mi mente”

A més, l’associació donarà roses fetes de llaminadures i farà difusió del Banc del Temps, que gestiona la mateixa entitat en què les persones intercanvien serveis a canvi de temps, és a dir, sense que hi hagi diners pel mig.

spot_img

El + Vist