22.4 C
Lloret de Mar
Jordi Martínez i Cristina Catalán oferiran l'espectacle 'Tastets orientals'

L’Aurora presenta la seva 13a temporada d’activitats

Ho farà avui, a les 19 hores a la Plaça Pere Torrent, amb un espectacle de dansa titulat 'Tastets orientals', amb Cristina Catalán i Jordi Martínez.

Jordi Martínez i Cristina Catalán oferiran l'espectacle 'Tastets orientals'

Darreres Notícies

Avui es presenta la 13a temporada dels Dijous de l’Aurora. Es farà amb un acte a la plaça Pere Torrent, on, a banda de detallar totes les activitats programades per als propers mesos, els ballarins Cristina Catalán i Jordi Martínez oferiran l’espectacle Tastets Orientals.

Una representant de l’Aurora, Conxa Alférez, ha avançat que, entre les activitats, n’hi haurà de consolidades i també algunes novetats. En tot cas, assegura que serà un programa molt variat per arribar a tots els públics.

“Serà una temporada amb molta diversitat, tot el poble es podrà identificar amb alguna de les moltes activitats que fem”

Conxa Alférez

La nova temporada comptarà amb tallers, xerrades, cinema i excursions, com la visita a les colònies tèxtils, que ja s’ha hagut de posposar dues vegades. A més, s’entregarà el segon Premi Aurora.

Com sempre, Conxa Alférez remarca que, tot i ser una associació de dones, les seves activitats estan obertes absolutament a tothom.

“El que volem és compartir la vida amb els homes, volem viure i treballar amb ells, però amb respecte i igualtat”

Conxa Alférez

La presentació de la 13a edició dels Dijous de l’Aurora és avui dijous, a les set de la tarda, a la plaça Pere Torrent.

spot_img

El + Vist