7.6 C
Lloret de Mar

L’Aurora presenta una nova temporada amb les bruixes com a protagonistes

L'entitat de dones ha presentat les activitats per aquest trimestre en el marc de la primera edició de la Fira de Bruixes, que ha estat un èxit.

Les dones de l'Aurora, a la primera Fira de Bruixes
Les dones de l'Aurora, a la primera Fira de Bruixes

Darreres Notícies

Un taller de potingues de bruixes, una obra de teatre sobre la rellevància del concepte d’èxit en els processos de gestació i maternitat i la commemoració del Dia Internacional contra la violència masclista i el Dia dels Drets Humans conformen el programa dels Dijous de l’Aurora d’aquesta tardor. La presentació de la nova temporada s’ha fet aquest dijous, en el marc de la primera Fira de Bruixes.

Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, assegura que la fira ha anat molt bé i, tal com tenien previst quan van posar sobre la taula, estan convençudes que l’esdeveniment es consolidarà.

“Ens ha portat molta feina, però estem molt contentes, perquè ha corregut la veu i ha estat molt ple, tant de paradistes com de la gent del poble que ha passat a veure’ns”

Conxa Alférez

La fira s’ha tancat amb un espectacle de dansa amb la companyia Raqs Sahira, titulat Conjuro de Hermandad.

La companyia Raqs Sahira, a la Fira de Bruixes
La companyia Raqs Sahira, a la Fira de Bruixes

Com a novetat d’aquest curs, l’Aurora dividirà les activitats per trimestres i, per tant, aquest dijous només ha presentat les propostes que hi haurà durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Una de les parades, amb les dones del Xino-Xano
Una de les parades, amb les dones del Xino-Xano

Després de la fira d’aquest dijous, dissabte 29 es farà el taller Potingues de bruixes amb Núria Draper. Serà a la Biblioteca, de deu a dotze.

De cara al novembre, s’organitzarà el concurs per trobar l’eslògan per commemorar el 25-N i, a més, l’Aurora col·laborarà amb la representació de l’obra Exit through the gift shop, de Carla Rovira, que es veurà en el marc del cicle Lloret Espai Off; serà el mateix 25 de novembre, amb una doble funció, a les set i a les nou, a Can Saragossa. Dissabte 26, es faran la performance i la lectura del manifest del dia contra la violència masclista, a les dotze del migdia a la Plaça de l’Església.

Una altra de les parades de la Fira de Bruixes de l'Aurora
Una altra de les parades de la Fira de Bruixes de l’Aurora

I al desembre, l’entitat té previst col·laborar amb la Plataforma per la Pau per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans.

Conxa Alférez anima tothom a participar a totes les activitats.

“A l’Aurora volem compartir, no competir, perquè compartint ens enriquim tots”

Conxa Alférez

A més a més, aquest octubre l’Aurora també comença les classes de dansa oriental i el ioga terapèutic que s’allargaran fins al juny.

spot_img

El + Vist