15.8 C
Lloret de Mar

L’Aurora repeteix la xerrada de plantes medicinals i la complementarà amb un taller

La lloretenca Núria Draper serà l'encarregada de la xerrada d'avui dijous (19 hores, Can Gallissà) i del taller que es farà dissabte (11 hores, Biblioteca).

Núria Draper amb les dones de l'Aurora el 2018 (L'Aurora)
Núria Draper amb les dones de l'Aurora el 2018 (L'Aurora)

Darreres Notícies

L’associació de dones L’Aurora ha convidat la lloretenca Núria Draper per repetir una activitat que va ser tot un èxit. Es tracta d’una xerrada sobre plantes medicinals. Aquest cop, a més, es complementarà amb un taller.

Aquesta tarda es farà la xerrada, a partir de les set, a la llibreria Can Gallissà. De cara a dissabte, s’ha programat el taller, a les onze del matí, a la Biblioteca.

Una membre de l’Aurora, Conxa Alférez, explica que el 2018 van quedar molt contentes de l’activitat i creuen que serà molt interessant ampliar-la amb una sessió pràctica.

“Farem un taller en què ella exposi totes les herbes i digui de què tracten i nosaltres puguem fer la nostra poció, per als problemes personals que tinguem”

Conxa Alférez

La xerrada és oberta a tothom, mentre que el taller val 20 euros i cal inscripció prèvia a través del correu [email protected] o bé en persona, aquesta tarda, a Can Gallissà.

spot_img

El + Vist