14.6 C
Lloret de Mar

L’economia i la feina són els principals problemes que es plantegen a Benestar

L'àrea de Benestar i Família també atén a molts persones que tenen problemes per disposar d'un habitatge.

Porta de Benestar i Família
Porta de Benestar i Família

Darreres Notícies

Les principals problemàtiques ateses a Benestar i Família al llarg de l’any passat van ser de caire econòmic i laboral. Tot i així, també tenen un pes important els problemes d’habitatge, que van representar el 10%.

La regidora de l’àrea en funcions, Idoia Saracíbar, ha volgut aclarir que, en aquest àmbit, l’Ajuntament no disposa de blocs de pisos buits com alguns creuen, sinó que la tasca que du a terme és de mediador per ajudar a les persones amb dificultats econòmiques a trobar una llar. Saracíbar també destaca la figura del mediador hipotecari, que ha tingut uns resultats molt positius. Una altra iniciativa impulsada aquest mandat són el que s’anomenen els pisos de famílies manetes, que consisteix en què propietaris lloguin els seus habitatges a preus molt baixos a canvi que els llogaters arreglin l’habitatge.

La regidora en funcions ha fet balanç de la feina feta el 2014 i també en el conjunt del mandat. Saracíbar està molt satisfeta de tot el que s’ha fet i lamenta que, molts cops, són tasques que no són visibles per al conjunt de la ciutadania.

El Centre de Distribució d’Aliments (CDA) també té un pes molt important dins del departament; el centre inaugurarà, d’aquí a pocs dies, el nou local, ubicat al carrer Girona.

A l’àrea de Benestar i Família hi treballen 28 professionals i aquest últim any s’han centrat en la infància i l’adolescència amb projectes com la tarda jove.

spot_img

El + Vist