7 C
Lloret de Mar

Lenka Jakesova, campiona d’Espanya en bikini fitness per partida doble

El pròxim objectiu per a Lenka Jakesova serà en dues setmanes, en la Copa del Món que se celebrarà a Santa Susanna.

Lenka Jakesova, amb la medalla de campiona (Uriel Photo 2022)
Lenka Jakesova, amb la medalla de campiona (Uriel Photo 2022)

Darreres Notícies

Lenka Jakesova s’ha proclamat campiona d’Espanya en bikini fitness. Ho ha fet, a més, per partida doble, en dues categories, en el Campionat estatal que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Alcalá de Henares.

guanyadores del campionat estatal de bikini fitness
Guanyadores del campionat estatal de bikini fitness (Uriel Photo 2022)

La lloretenca, nascuda a Eslovàquia, reconeix que no s’esperava guanyar i menys encara fer-ho en dues categories. La seva intenció era entrar en les finals i aconseguir algun podi, però es va trobar amb dues victòries.

“No m’esperava guanyar, volia entrar en les finals i pujar al podi”.

Lenka Jakesova

És una nova fita per a l’esportista i és que la setmana anterior va ser subcampiona de Catalunya, en la disputa de la Copa Catalana. El pròxim objectiu per a Lenka Jakesova serà en dues setmanes, en la Copa del Món que se celebrarà a Santa Susanna. La intenció de l’esportista és estar entre les quinze millors bikini fitness del món en categoria màster.

Lenka Jakesova, que va començar a competir en aquesta modalitat l’any 2013, continuarà entrenant aquests pròxims dies per arribar en les millors condicions a aquesta cita tan destacada. L’esportista segueix una dieta i una preparació estricta, sense descans mentre hi ha competicions.

spot_img

El + Vist